петък, 22 март 2024 г.

Украинските служби: Терористичната атака в Москва е планирана и умишлена провокация от руските специални служби по поръчка на Путин.

Терористичната атака в Москва е планирана и умишлена провокация от руските специални служби по поръчка на Путин, казаха от ГУР на Украйна.

В съобщението на ГУР се казва още: 

"Целта му е да оправдае още по-строги удари срещу Украйна и тотална мобилизация в Русия.

❗️ Публичната екзекуция на хора в Москва трябва да се разбира като заплаха на Путин за още по-голяма ескалация и разширяване на войната.


 ▫️ Изявлението на Песков за „войната“ малко преди терористичната атака беше само фалстарт на внимателно планирана специална операция на Кремъл.


 ✔️ Путин има голям опит в организирането на подобни терористични атаки като начин за укрепване на собствената си власт, като се започне с взривяване на къщи на магистрала Каширски. Както тогава, така и днешната акция за сплашване на руснаците ще бъде повод за максималното „затягане на гайките“ в самата Русия.

👉 Очевидно Кремъл може да обвини Украйна в организиране на терористична атака и да използва стрелбата по собствените си граждани като претекст за още по-брутални атаки срещу гражданска инфраструктура и убийства на украински цивилни. Днешната атака срещу гражданската инфраструктура на Украйна е поредната брънка в ескалацията, инициирана от Путин.

👥 Путин многократно се е опитвал да сплаши Запада, включително с помощта на ядрени оръжия. Така че той може да използва тази терористична атака като още един "претекст" за увеличаване на агресията.

☝️ Въпреки това, безпрепятственото движение на група бойци с автомати през центъра на Москва, както и много други безспорни доказателства, показват, че стрелбата в "Крокус Сити Хол" е организирана от руските специални служби. За подготовка на терористична атака предупредиха и международни посолства. 

За целия свят е очевидно, че терористичната атака в Москва е поредното престъпление, извършено от Путин, за да запази собствената си власт.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 

PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912